Glashandel Zeewolde

Overgenomen

Glashandel Zeewolde overgenomen

Vanaf 2011 is Glashandel Zeewolde actief in Zeewolde. Het bedrijf werd opgericht door Olof Grootveld. In juli dit jaar hebben de ervaren ondernemers en glaszetters Eric Namink en Erik Borst het bedrijf overgenomen. Daarmee blijft het professionele glasbedrijf voor Zeewolde behouden. “De samenwerking bestond al”, vertelt Eric Namink. “Wij staan er hetzelfde in als het gaat om de service, de omgang met klanten en de kwaliteit die wij leveren. Zodoende kunnen wij het bedrijf op dezelfde basis voortzetten.” In de afgelopen acht jaar heeft Glashandel Zeewolde een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Mede daarom, en om het lokale te benadrukken, blijft de naam Glashandel Zeewolde onveranderd. Met het bedrijf is ook het bestaande klantenbestand overgenomen. “Door onze werkwijze in stand te houden hopen we Glashandel Zeewolde verder uit te kunnen bouwen.”

Bij Glashandel Zeewolde kan men terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. “Wij kunnen alle soorten glas en maten zetten”, licht Eric toe. “Momenteel plaatsen we veel 4-seizoenenglas. Dit glas isoleert in de winter en is zonwerend in de zomer. Dit werkt heel goed.” Enkel glas is in gangbare maten uit voorraad leverbaar. Voor de andere soorten geldt doorgaans een levertijd van minimaal twee werkdagen.

Kwaliteit, service, vakkundigheid, eerlijkheid en veiligheid zijn de speerpunten van Glashandel Zeewolde. Het geven van een vakkundig maar vooral ook eerlijk advies is belangrijk bij de ondernemers. “Ook als het ons minder oplevert!”, benadrukt Eric. “Service staat bij ons hoog in het vaandel. We doen niets waar we niet achter staan.”

Bij alles staat veiligheid voor de klant voorop. “Als we de veiligheid niet kunnen garanderen, nemen we de opdracht niet aan.”

Glashandel Zeewolde biedt een full-service. “Dat houdt in dat men voor het uitvoeren van reparaties en eventuele aanpassingen aan de woning ook bij ons terecht kan”, aldus Eric. “Voor deze extra service werken we samen met ervaren specialisten. Dat zijn vaklieden waar wij goede ervaring mee hebben. Dat betekent voor ons: betrouwbaar, netjes en een prima prijs/kwaliteitverhouding.”

.

Glasschade? Voor noodreparaties is Glashandel Zeewolde 24 uur, 7 dagen per week, beschikbaar. “We doen zaken met bijna alle glasverzekeringen. Indien gewenst kunnen we rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij factureren.”

Glashandel Zeewolde werkt mobiel en heeft geen vaste werkplaats. Op www.glashandelzeewolde.nl is veel informatie te vinden, waaronder interessante wetenswaardigheden over glas. Direct contact opnemen kan ook: Eric Namink, 06-8367 1714, e-mail: info@glashandelzeewolde.nl

Foto: Glashandel Zeewolde
Bron: Artikel Zeewolde Actueel

Informatie over

Direct contact opnemen

Eric Namink / Erik Borst

T: 06-83671714
E: info@glashandelzeewolde.nl